(3 tuotearviota)

Pyykkietikka raikastaa ja hellii pyykkiä hoitaen tekstiilien kuituja. Voidaan käyttää myös elastaania sisältäville tekstiileille, kuten treenivaatteille. Ne raikastavat hien hajusta matalissa pesulämpötiloissa. Soveltuu käytettäväksi myös luonnonkuiduille. Pyykkietikka puhdistaa myös pyykkikonettasi saostumista.

Pyykkietikka - Andalusian Lemon
Pyykkietikka - Moroccan Mint
Pyykkietikka - Provencian Lavender
Pyykkietikka - Jungle Fruit
Pyykkietikka - Magnolia Garden
Pyykkietikka - Nordic Air
Pyykkietikka - Cherry Blossom
Poista

13,90  sis. alv 24%

Kuvaus

Candle Light Story -pyykkietikalla raikastat pyykkisi luonnollisesti. Pyykkietikka hoitaa tekstiilejä ja puhdistaa myös pyykkikonettasi saostumista. Käytä pyykkietikkaa huuhteluaineen tilalla ja annostele n. 2 rkl – 5 rkl, pyykistä riippuen, huuhteluainelokeroon. Voit käyttää pyykkietikkaa yhdessä siivoussaippuan kanssa! Tuoksut ovat kevyitä ja luonnollisia. Provencian Lavender ja Moroccan Mint -tuoksut tulevat 100 %:n eteerisistä öljyistä. Nordic Air, Magnolia Garden ja Jungle Fruit taas ftalaattivapaista, laadukkaista tuoksuöljyistä. Candle Light Story -pyykkietikat valmistetaan käsityönä ja pientuotantona Nurmijärvellä kotimaisesta Rajamäen väkiviinaetikasta. Pakkausmateriaali on kierrätettävää PET-muovia.

Lisätiedot

Tuoksu

Andalusian Lemon, Moroccan Mint, Provencian Lavender, Jungle Fruit, Magnolia Garden, Nordic Air, Cherry Blossom

3 arviota tuotteelle Pyykkietikka

  1. Odotan pyykkipäivää

    Treenivaatteille Nordic Air, lakanapyykille Mangolia Garden, pyyhkeille Jungle Fruit ja vaatteille Andalusian Lemon. Näihin ”jää koukkuun”. Miellyttävät miedot tuoksut, ei hengenahdistusta, ei migreeniä, vaatteiden värit pysyvät kirkkaina ja treenivaatteet raikkaina. Ei voi kuin suositella!

  2. Viivi

    Nordic Air on ehdoton lemppari ja sitä on jo usemman pullon edestä tullut käytettyä.

  3. Tessa

    Nordic air on ihana ja puhtaan Raikas tuoksu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kurkkaa myös näitä!