Candle Light Storyn Tarina

Hei, olen Annina, nainen Candle Light Story -tuotteiden takana. Rakastan siivoamista ja toivoisin, että muutkin löytävät sen ilon! Tässä tarinani siitä, miten ajauduin siivoussaippuoiden, pyykkietikoiden ja muiden luonnollisten siivoustuotteiden maailmaan.

Olen kasvanut kahden yrittäjän lapsena, joten tuntui luonnolliselta perustaa oma yritys jo 22-vuotiaana. Ennen Candle Light Storya työllistin itseni siivousalan yrittäjänä lähes kymmenen vuoden ajan. Pidin työstäni, mutta sen fyysisen luonteen vuoksi selkäni alkoi kipeytyä. Kun alaselässäni todettiin ärhäkkä lannerangan nikamasiirtymä, kehotti kaksi eri lääkäriä minua vaihtamaan alaa.

En luovuttanut helpolla, sillä minulla on sisukas yrittäjäluonne ja terrierin mielenlaatu (kaikki jackrussellinterrierin omistajat tietävät, mitä tarkoitan). Kestin kipua urheasti ja yritin muun muassa treenata selkälihaksiani kuntosaliohjelmalla, jotta pystyisin jatkamaan. Lopulta sekään ei enää auttanut.

Voimakkaat oireet pesuaineista

Aloin kuitenkin oireilla asiakkaiden luona käyttämieni voimakkaiden pesuaineiden vuoksi. Ne kävivät yhä enemmän henkeeni ja tajusin, että myös jatkuva väsymykseni ja alakuloni voisi johtua altistumisesta ympäristömyrkyiksi luokitelluille aineille. Jos purkin kyljessä oli musta ruksi tai kuolleen kalan kuva, ei tuotteen hengittäminen viitenä päivänä viikossa voinut tehdä hyvää. Aloin miettiä, millaista vahinkoa aineet aiheuttivat keholleni, ja se herätti. Olin valmis alan vaihdokseen.

Samoihin aikoihin kiinnostuin luonnollisista ja käyttäjäystävällisistä arjen tuotteista. Olen aina rakastanut käsillä tekemistä, ja koska halusin jatkaa yrittäjänä, päätin kokeilla omien tuotteiden valmistusta. Törmäsin sattumalta Instagramissa soijavahakynttilöihin, joiden myrkyttömyys teki minuun suuren vaikutuksen. Lähdin opettelemaan kynttilöiden valmistusta työni ohessa sillä ajatuksella, että voisin kokeilla muitakin tuotteita, jos ideani kantaisi.

Luonnolliset pesuaineet ja kodinpuhdistustuotteet lähellä tuotettuna

Pian lopetin siivoustyöt kokonaan ja aloin kynttilöiden lisäksi valmistaa myös luonnollisia pesuaineita ja kodinpuhdistustuotteita, jotka ovat lähellä tuotettuja ja ensiluokkaisista raaka-aineista valmistettuja. Rakastuin niihin omassa arjessani, sillä oli ihanaa voida siivota kotona ilman päänsärkyä ja hengenahdistusta. Tämän saman tunteen halusin välittää muillekin.

Tänä päivänä olen ylpeä siitä, että onnistuin luomaan itselleni uuden, mielekkään työn inspiroivien tuotteiden parissa – terrierin jääräpäisyydellä ja rakkaudesta lajiin.

Erityisesti nautin, kun voin työssäni yhdistää luontoystävälliset ja visuaaliset arvot. Tuotteeni osoittavat, ettei luonnonmukaisuuden tarvitse tarkoittaa tylsää ja mitäänsanomatonta ulkonäköä, vaikka siihen onkin yleisesti totuttu. On ollut ilo huomata, että kauniit tuotteeni ovat ottaneet paikkansa monen ylellistä luonnonmukaisuutta arvostavan luottotuotteina.

Kauniit pakkaukset ilahduttavat päivittäin myös omassa kodissani. Niitä on mukava säilyttää esillä, osana sisustusta – vaikkapa tiskipöydällä. Siivousaskareisiin on helppo tarttua, kun aineita ei tarvitse piilottaa kaapin perukoille, vaan ne ovat nopeasti käden ulottuvilla.

Tehokkuutta siivoukseen ilman vaarallisia kemikaaleja

Olen onnellinen kehittämistäni tuotteista ja siitä, että saan luotsata työkseni Candle Light Storya. Olen oppinut matkani aikana paljon – aina kemiasta ja valokuvaamisesta graafiseen suunnitteluun ja markkinointiin – ja voin päivittäin toimia niiden asioiden parissa, joista innostun. On ollut upeaa oppia aiemmasta vastoinkäymisestä ja saada siitä avaimet tähän uuteen matkaan!

Minulle on tärkeää, että siivoustuotteita voi käyttää ilman pelkoa vaarallisista kemikaaleista hengitysilmassa, siivoustuloksesta tinkimättä. Valmistamani tuotteet eivät käy henkeen, mutta ovat silti erittäin tehokkaita. Lisäksi kaikki tuotteet ovat kauniissa pakkauksissa. Tämä asia on lähellä sydäntäni ja olen erittäin iloinen, että olet mukana kulkemassa Candle Light Storyn matkaa.
X