Ihanan tuoksuiset siivoustuotteet tuovat Rita Niemi-Mannisen kotiin kodikasta tunnelmaa

Aidoista eteerisistä öljyistä tuoksunsa saavat Candle Light Storyn siivoustuotteet puhdistavat kotisi tehokkaasti. Arvaatko, kuinka monenlaiseen käyttöön siivoussaippua taipuu?

Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen ei ole siivoushullu, mutta oikeilla tuotteilla jopa siivous voi viedä mennessään. Siivousurakan lopputulos kuitenkin motivoi, sillä Rita ei voi sietää sotkua.

“Lattioiden luuttuaminen ja sellainen puunaus on yleensä minulle lähinnä pakkopullaa, mutta joskus siihenkin tulee oikea fiilis. On se kyllä toisaalta ihana tunne, kun urakka on valmis ja oma koti on siisti. Jos mieheltä kysytään, kuljen aina rätti kädessä pyyhkimässä”, Rita naurahtaa.

Koodilla RITA20 saat -20% alennusta pesuaineista ja kynttilöistä!
Voimassa 8.3.2023 saakka


Tuotevalinnoilla on merkitystä
Kotimaisen Candle Light Storyn eteerisillä öljyillä hajustetut, täysin luonnolliset ja biohajoavat siivoustuotteet ovat hurmanneet Ritan. Hän valikoi siivoustuotteensa pitkälti tuoksun perusteella, eikä koko kodin kuulu Ritan mielestä tuoksua samalta.

“Lempituoksuni Candle Light Storyn tuoksuvalikoimasta ovat klassinen laventeli, marokkolainen minttu ja ranskalainen rosmariini. Vaihtelen tuoksuja huoneiden välillä, koska en voi sietää sitä, että keittiö tai makuuhuone haisee samalle pesuaineelle kuin esimerkiksi WC”, Rita kertoo.

Siivouksen jälkeen kodin tunnelman kruunaa Candle Light Storyn
tunnelmallisesti rätisevällä puusydämellä varustettu soijavahakynttilä.

Erityisesti Rita on ihastunut monikäyttöiseen ja muovittomaan siivoussaippuaan, jolla voi tiskata, pyykätä, pestä pintoja keittiöstä, kylpyhuoneesta, pihalta, saunan, lattiat, ikkunat… Lähes vain oma luovuus on rajana! Siivoussaippuaraasteesta voit valmistaa itse suihkutettavaa puhdistusainetta lisäämällä vain vettä.

“Pienen lapsen äitinä on niin kätevää, että voin samalla suihkepullolla puhdistaa sekä keittiön pöydän että illallisen jäljet tyttären paidasta. Ja vaikka keittiön lattian!”, Rita sanoo.

Siivouksen jälkeen kodin tunnelman kruunaa Candle Light Storyn tunnelmallisesti rätisevällä puusydämellä varustettu soijavahakynttilä. Rita suosittelee kaneliomenan ja Raspberry Lemonaden tuoksuisia kynttilöitä. Klassikoiden ystävien kannattaa koittaa vaniljan tuoksuisia kynttilöitä.

Candle Light Story -tuotteet valmistetaan pientuotantona Suomessa ja niillä on Avain-lippumerkki. Candle Light Story -tuotteet ovat monikäyttöisiä ja tehokkaita. Verkkokaupasta löydät myös ekologiset ja muovittomat siivousvälineet, kuten siivousliinat ja tiskiharjat.

Candle Light Storyn eteerisillä öljyillä hajustetut, täysin luonnolliset ja biohajoavat siivoustuotteet ovat hurmanneet Ritan. Rita löytyy myös Instagramista!

Koodilla RITA20 saat -20% alennusta pesuaineista
ja kynttilöistä osoitteessa candlelightstory.fi
Voimassa 8.3.2023 saakka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X