Raastettu Siivoussaippua

(4 tuotearviota)

12,90 

Ekologinen siivoussaippuaraaste soveltuu käytettäväksi moneen kohteeseen kotisi puhdistuksessa. Se sopii lähes kaikkien kovien pintojen puhdistukseen. 100g.

Raastettu Siivoussaippua – Moroccan Mint
Raastettu Siivoussaippua – Andalusian Lemon
Raastettu Siivoussaippua – French Rosemary
Raastettu Siivoussaippua – Provencian Lavender

Kuvaus

Ekologinen siivoussaippuaraaste soveltuu käytettäväksi moneen kohteeseen kotisi puhdistuksessa. Se sopii lähes kaikkien kovien pintojen puhdistukseen.
Raaste soveltuu erinomaisesti kodin yleispesuun, kuten lattioiden puhdistus ja ikkunoiden pesu ja saunan pesu. Lisää 1-2rkl saippuaraastetta 5 litraan vettä ja käytä sellaisenaan.
Voit valmistaa siitä myös siivousuihkeen lisäämällä suihkepulloon 1-3tl saippuaraastetta ja noin puoli litraa lämmintä vettä. Suihke säilyy 1-2 viikkoa. Ei vaadi pois huuhtelua.
Niin siivoussaippua kuin tämä raastekin on tarkoitettu nimenomaan kodin puhdistamiseen, ei käsisaippuaksi. Se on emäksinen ja siksi se on erinomainen esimerkiksi rasvaiselle lialle. Siivoussaippua ei kerrytä pesuainejäämiä kotisi pinnoille, vaan on tehokas, luonnollinen ja riittoisa puhdistusaine.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuoksut

Moroccan Mint, Andalusian Lemon, French Rosemary, Provencian Lavender

4 arviota tuotteelle Raastettu Siivoussaippua

 1. Mitä seuraavaksi siivotaan😊

  Siivoussaippuaraasteesta tehty suihke on tehokas. Suihkaus ja pyyhkäisy-pinnat hohtavan puhtaat. Vähän tiskiveteen ja käsin tiskaus suoritettu. Kaikki ilman myrkyllisiä ja hengenahdistusta aiheuttavia kemikaalihöyryjä. Monikäyttöinen tuote, jota pitää aina löytyä siivouskaapista.

 2. Carita (varmistettu kirjoittaja)

  Siivoussaippuaraasteesta on ihanan helppoa valmistaa tehokas siivoussuihke. Lupasin ostaa tätä teineilleni kun he muuttavat omaan kotiin 🙂

 3. Liisa Kauppinen

  Aivan huikean hyvä tuote! Ikkunoiden pesu on todella helppoa tämän kanssa, ja arvostan suuresti sitä etenkin näin siivoojana, että yksi tuote käy lähes kaikkeen siivoukseen. KIITOS!

 4. Roosa (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan mahtava tuote! Olen kokeillut keittiöni mustiin mattapintaisiin kaapin oviin monia eri pesuaineita enkä ole saanut niistä rasvatahroja irti. Tällä ne lähtee todella helposti! Myös keittiön muut pinnat puhdistuu tällä ekologisesti ja helposti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tuotteen alin hinta viimeisen 30 päivän ajalta on mainittu tuotteen yhteydessä.

X

Tilaa uutiskirje ja hyödynnä
15% alennus