Siivoussaippuaraaste

(1 tuotearvio)

9,90  sis. alv 24%

Egologinen siivoussaippua raaste soveltuu käytettäväksi moneen kohteeseen kotisi puhdistuksessa. Se sopii lähes kaikkien kovien pintojen puhdistukseen. 100g.

Siivoussaippuaraaste - Moroccan Mint
Siivoussaippuaraaste - Andalusian Lemon
Siivoussaippuaraaste - French Rosemary
Siivoussaippuaraaste - Provencian Lavender
Poista

Kuvaus

Egologinen siivoussaippua raaste soveltuu käytettäväksi moneen kohteeseen kotisi puhdistuksessa. Se sopii lähes kaikkien kovien pintojen puhdistukseen.
Raaste soveltuu erinomaisesti kodin yleispesuun, kuten lattioiden puhdistus ja ikkunoiden pesu ja saunan pesu. Lisää 1-2rkl saippuaraastetta 5 litraan vettä ja käytä sellaisenaan.
Voit valmistaa siitä myös siivousuihkeen lisäämällä suihkepulloon 1-3tl saippuaraastetta ja noin puoli litraa lämmintä vettä. Suihke säilyy 1-2 viikkoa. Ei vaadi pois huuhtelua.
Niin siivoussaippua kuin tämä raastekin on tarkoitettu nimenomaan kodin puhdistamiseen, ei käsisaippuaksi. Se on emäksinen ja siksi se on erinomainen esimerkiksi rasvaiselle lialle. Siivoussaippua ei kerrytä pesuainejäämiä kotisi pinnoille, vaan on tehokas, luonnollinen ja riittoisa puhdistusaine.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuoksut

Moroccan Mint, Andalusian Lemon, French Rosemary, Provencian Lavender

1 arvio tuotteelle Siivoussaippuaraaste

  1. Mitä seuraavaksi siivotaan😊

    Siivoussaippuaraasteesta tehty suihke on tehokas. Suihkaus ja pyyhkäisy-pinnat hohtavan puhtaat. Vähän tiskiveteen ja käsin tiskaus suoritettu. Kaikki ilman myrkyllisiä ja hengenahdistusta aiheuttavia kemikaalihöyryjä. Monikäyttöinen tuote, jota pitää aina löytyä siivouskaapista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X

Tilaa uutiskirje ja hyödynnä
15% alennus

  • Kirjaudu sisään
  • Luo uusi käyttäjätili