Arvot

Turvallisuus
Puhdistustuotteemme on kehitetty tarpeeseen siivota tehokkailla ja toimivilla aineilla, jotka ovat sekä käyttäjälleen että luonnolle turvallisia. Voit nauttia siivoamisesta ilman vaarallisia kemikaaleja huoneilmassa, jolloin hengittäminen helppoa. Mikä onkaan ihanampaa kuin saada luonnollisilla menetelmillä säihkyvää ja turvallista puhtautta kotiisi!

Luonnolliset raaka-aineet ovat tehokkaita ja ne puhdistavat kotisi pintoja turvallisesti. Kookospohjaiset, kasviperäiset pesuaineet ovat tehokkaita ja turvallisia - mutta erittäin täsmällisesti puhdistavia ja toimivia. Tuotteet on kehitetty yhdessä pesuainealalla työskentelevän kemistin kanssa eikä niitä ole testattu eläinkokein.
Verkkokauppaan
Toimivuus
Esteettisyys on tärkeä osa toimivaa tuotetta. Esteettisesti kaunis tuote saa olla esillä ja helposti käden ulottuvilla. Esteettisyys on kuitenkin paljon muutakin kuin tyylikäs ulkomuoto - se tuo iloa arkisiin askareisiin ja innostaa siivoamaan. Aivan kuten tehokkaat tuotteetkin! Luonto on tärkeässä roolissa tuotteissamme ja kaikki pakkaukset ovat helposti kierrätettäviä.

Candle Light Storyn tuotteet ovat syntyneet henkilökohtaisesta tarpeesta siivota tehokkailla ja toimivilla tuotteilla, jotka puhdistavat täsmällisesti kodin erilaisia pintoja ja erityyppisiä likakohtia. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää ja siksi tuotteet ovat hellävaraisia niin käyttäjälleen kuin luonnolle.
Tutustu tarinaamme
Kotimaisuus
Kaikki tuotteemme ovat lähellä tuotettuja. Ne valmistetaan suurella ylpeydellä pientuotantona omalla pajallamme, jolloin tiedämme täysin mitä tuotteet sisältävät ja kuka ne on tehnyt. Käsityön jälki on meille tärkeää ja se saa näkyä uniikeissa tuotteissamme aitona osana tarinaamme.

Tyytyväinen asiakas on toimintamme ydin ja haluamme, että tuotantomme on läpinäkyvää. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja reagoimme nopeasti heidän tarpeisiinsa. Asiakas voi olla varma, että hän saa siivota kotiaan turvallisesti lähituotantona valmistetuilla tuotteilla. Hän voi luottaa tuotteiden sisältöön eikä hänen tarvitse pelätä tuoteväärennöksiä, jotka ovat maailmalla valitettavan yleisiä. Meille tuotteiden huolellinen viimeistely on kunnia-asia.
Tutustu tarinaamme
Previous slide
Next slide

Siivoussaippualla puhdistat tehokkaasti vaikean lian sekä rasvan. Lue lisää mihin kaikkeen voit tätä tehotuotetta käyttää!

"Erityisesti nautin kun voin työssäni yhdistää luontoystävälliset ja visuaaliset arvot"

Annina, Candle Light Storyn perustaja

Tuotteemme

Löydät täältä kaikki tuotteemme

X