Siivoussuihke

(4 tuotearviota)

14,90  sis. alv 24%

Candle Light Storyn Siivoussuihke on väkiviinaetikkapohjainen tehotuote kodin pintojen puhdistukseen. Siivoussuihke sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita, tehden siivouksesta miellyttävää.

Siivoussuihke – Andalusian Lemon with Lemongrass
Siivoussuihke – Moroccan Mint with Eucalyptus
Siivoussuihke – Provencian Lavender with Tea Tree
Siivoussuihke – French Rosemary with Pine

Kuvaus

Väkiviinaetikkapohjainen siivoussuihke kodin pintojen puhdistukseen. Sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita, tehden siivouksesta miellyttävää. Tämä kotimainen tuote on valmistettu pientuotantona Nurmijärvellä. Väkiviinaetikka on hapanta eikä siivoussuihketta suositella sen takia polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle eikä vanhoille emalialtaille. Pakkausmateriaali on kierrätettävää PET-muovia.

Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostutetulla liinalla pois. Ei tarvitse huuhdella. 

Lisätiedot

Tuoksu

Andalusian Lemon with Lemongrass, Moroccan Mint with Eucalyptus, Provencian Lavender with Tea Tree, French Rosemary with Pine

4 arviota tuotteelle Siivoussuihke

 1. Siivouksesta voi jopa nauttia

  Ihanan raikas sitruunan tuoksu jää leijailemaan vienosti siivouksen jälkeen. Ei hengenahdistusta eikä aivastelua eli mukava putsailla paikkoja. Tällä lähtee tahrat hellasta ja koiran jäljet lattiasta.

 2. Emmi

  Tällä mm keittiön siivous onnistuu näppärästi ja mikä parasta raikas mintun tuoksu jää leijumaan ilmaan. Irrottaa myös tehokkaasti rasvalikaa.

 3. Hanna Lehkonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ihana raikas mintun tuoksu ja puhdistaa hyvin. Sopii myös monipuolisesti eri pinnoille. Aivan ihana tuote!

 4. Heini (varmistettu kirjoittaja)

  Andalusian Lemon with Lemongrass suihke on ihanan tuoksuinen ja sopii minulle nopeaan siivoukseen avuksi. Ihana tuote, tuntuu toimivan hyvin likaan ja minua miellytti vielä erityisesti että tuotteet oli pakattu lähetyksessä huolellisesti ja kauniisti.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X

Tilaa uutiskirje ja hyödynnä
15% alennus