Siivoussuihke

(2 tuotearviota)

14,90  sis. alv 24%

Väkiviinaetikkapohjainen puhdistussuihke kodin pintojen puhdistukseen. Sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita, tehden siivouksesta miellyttävää.

Siivoussuihke - Andalusian Lemon with Lemongrass
Siivoussuihke - Moroccan Mint with Eucalyptus
Siivoussuihke - Provencian Lavender with Tea Tree
Siivoussuihke - French Rosemary with Pine
Poista

Kuvaus

Väkiviinaetikkapohjainen puhdistussuihke kodin pintojen puhdistukseen. Sisältää ainoastaan 100% eteerisiä öljyjä ja luonnollisia raaka-aineita, tehden siivouksesta miellyttävää. Tämä kotimainen tuote on valmistettu pientuotantona Nurmijärvellä. Väkiviinaetikka on hapanta eikä siivoussuihketta suositella sen takia polyakrylaatille, alumiinille, marmorille, kalkkikivelle eikä vanhoille emalialtaille. Pakkausmateriaali on kierrätettävää PET-muovia.

Suihkuta puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi kostutetulla liinalla pois. Ei tarvitse huuhdella. 

Lisätiedot

Tuoksu

Andalusian Lemon with Lemongrass, Moroccan Mint with Eucalyptus, Provencian Lavender with Tea Tree, French Rosemary with Pine

2 arviota tuotteelle Siivoussuihke

  1. Siivouksesta voi jopa nauttia

    Ihanan raikas sitruunan tuoksu jää leijailemaan vienosti siivouksen jälkeen. Ei hengenahdistusta eikä aivastelua eli mukava putsailla paikkoja. Tällä lähtee tahrat hellasta ja koiran jäljet lattiasta.

  2. Emmi

    Tällä mm keittiön siivous onnistuu näppärästi ja mikä parasta raikas mintun tuoksu jää leijumaan ilmaan. Irrottaa myös tehokkaasti rasvalikaa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

X
  • Kirjaudu sisään
  • Luo uusi käyttäjätili